Nadons

I per fi ja el tens aquí, amb tu, als teus braços. Et sorprens de com canvia cada dia, i t’agradaria parar el temps i retenir cada moviment que fa, cada gest i cada rialla. T’has passat nou mesos imaginant la seva careta, el seu nasset, les seves mans, els seuspeuets… imagino que és inexplicable el que ara mateix sents i sóc molt conscient del valorque tenen aquestes primeres fotografies que et faran recordar amb els anys la il·lusiód’aquests primers dies. Segur que a ell o ella també li agradarà veure’s amb tant pocsdies, als vostres braços, dormint, rient, badallant…

En aquestes sessions sempre sóc jo la que es desplaça al vostre domicili, ja queconsidero que el nadó està més tranquil i vosaltres també. Respecto sempre les necessitats del vostre petit, si li heu de donar el pit, el biberó, si l’heu de canviar, si l’heude calmar, etc. Per mi, el més important és que ell estigui bé.

També m’agrada molt fer-vos fotografies als pares i als germanets si n’hi ha, sé que avegades us fa mandra perquè us veieu cansades, normal, fa pocs dies que heu donat allum, però imagineu d’aquí a uns anys quin record tan bonic que tindreu i que podreuensenyar-li, o millor encara, quin record tan bonic que tindran ells!

Sovint em pregunteu quin és el millor moment per fer aquestes fotografies, jo acostumo afer-les entre els nou i dotze dies perquè el son és més profund i estan més relaxats, no haaparegut l’acne del lactant ni els còlics a la panxa, però últimament també estic fentsessions d’aquest tipus amb nens d’un mes o d’un mes i mig, amb un estil més natural i aon els pares participeu activament de la sessió.

Què? Tens ganes de tenir una sessió així? Doncs fica’t en contacte amb mi per reservar eldia i t’acabo d’informar.