Comunions

La infantesa té moments molt dolços, un d’ells la Primera Comunió, un bon moment per fer un reportatge que capti la il·lusió d’aquesta etapa.

Naturals, espontànies i divertides. D’aquesta manera m’agrada que les fotografies de comunió captin un dels moments més importants de la vida dels vostres petits. En aquestes sessions aprofitem per fer algunes fotografies amb els germans i si voleu alguna també amb vosaltres.

Realitzo els reportatges a l’aire lliure, en espais naturals. M’agrada fer els reportatges a la tarda per poder així aprofitar les últimes hores de sol i perquè aquest és també quan està més baix i la tonalitat de la imatge serà més càlida. Entre tots escollim un lloc, si no ho teniu clar, jo us puc proposar espais que em semblen interessants i on crec que poden quedar unes fotografies ben boniques.

Jo us recomano de fer-les dos mesos abans per poder tenir-ho tot el dia de la Comunió. Són dies de molta feina i m’agrada anar amb temps per evitar imprevistos d’última hora. També cada cop sou més pares els que opteu per fer les fotografies després de la Comunió perquè voleu que aprofitem els primers dies de sol i que els nens puguin banyar-se a la platja, rebolcar-se per l’arena i embrutar-se sense patir pel vestit.